2020 WWE WrestleMania 36 Live🟱Stream: Conas FĂ©ach & CainĂ©al TeilifĂ­se

2020 WWE WrestleMania 36 Live🟱Stream: Conas FĂ©ach ar Mhuir nIocht TeilifĂ­s

CĂ©n t-am a tharlaĂ­onn sĂ©? CĂ©n cainĂ©al a gcaithfidh mĂ© tiĂșnadh isteach chun fĂ©achaint ar WrestleMania 36? Conas sruth beo WrestleMania 36?

WATCH ANOIS [TV] https://bit.ly/2020-WWE-WrestleMania-36-Live-Stream-TV

MĂĄ tĂĄ aon chineĂĄl ceisteanna agat, gheobhaidh tĂș na freagraĂ­ go lĂ©ir anseo. Mar sin, gan a thuilleadh ama a dhĂ©anamh, dĂ©anaimis dul sa tĂłir ar an eolas ĂșsĂĄideach anseo.

Cathain & CĂĄ bhfuil an WrestleMania 36?

TĂĄ sĂ© le bheith ar an 36Ăș heagrĂĄn den spĂ©aclaĂ­ iontach. Is nĂłimĂ©ad iontach Ă© taitneamh a bhaint as le do chomh-lucht leanĂșna wrestling mar go mbeidh sĂ© ar na prĂ­omhchĂșlaĂ­ troid chun na scĂ©alta tĂłgtha a chur i gcrĂ­ch. Is cinnte go nglacfaidh na daoine a bhĂ­ ag leanĂșint na scĂ©alta leis an ĂłcĂĄid ​​seo.

WWE WrestleMania 36 am tosaigh

Beidh WWE WrestleMania 36 ar siĂșl DĂ© Domhnaigh, 5 AibreĂĄn ag Ionad FeidhmĂ­ochta WWE in Orlando. TosĂłidh an prĂ­omhimeacht ag 7 in ET. Ach beidh tĂș in ann fĂ©achaint ar an seĂł kickoff a thosĂłidh Ăł 5 in ET. Is fĂ©idir leat tiĂșnadh isteach i WWE Network 2 uair an chloig sula mbeidh an prĂ­omhthaispeĂĄntas ar siĂșl chun taitneamh a bhaint as na fĂ©ilte.

StĂĄit Aontaithe

Sna StĂĄit Aontaithe, tosĂłidh an prĂ­omhthaispeĂĄntas ag 7 in ET. Is fĂ©idir leat Ă© a shruthlĂș beo ar WWE Network. TĂĄ WWE Network ag cur an t-ardĂĄn iontach i lĂĄthair dĂșinn chun an lĂĄthair iontach a thabhairt dĂșinn chun fĂ©achaint ar WrestleMania 36 gan aon strĂł. TĂĄ an cĂĄrta ag tosĂș ag lĂ­onadh agus feicfidh tĂș go dtagann an fhaisnĂ©is is nua Ăł am go ham. DeimhnĂ­odh go leor cluichĂ­ i WWE WrestleMania 36 agus is fĂ©idir leat fĂ©achaint orthu go lĂ©ir i LĂ­onra WWE.

an RĂ­ocht Aontaithe

Sa RĂ­ocht Aontaithe, tĂĄ sĂ© ceithre huaire an chloig chun tosaigh ar an ET i SAM. CiallaĂ­onn sĂ© sin go dtiĂșnĂłidh tĂș isteach sa chainĂ©al oifigiĂșil chun fĂ©achaint ar WrestleMania 36 ag 9 in Is fĂ©idir leat fĂ©achaint ar WrestleMania 36 dĂ­reach trĂ­ lĂ­onra WWE sa RA. Coinnigh i gcuimhne go mbeidh sĂ© ar siĂșl ag 9 in, ceithre huaire an chloig roimh an am i SAM.

FĂ©adfaidh tĂș liostĂĄil le WWE Network ar dĂ­reach 9.99 Euro in aghaidh na mĂ­osa. NĂł, d’fhĂ©adfĂĄ rogha tĂĄille aonuaire a roghnĂș Ăł Oifig TicĂ©ad BT Sport, imeacht WrestleMania 36 a cheannach go sonrach.

An Fhrainc

TĂĄ an Fhrainc cĂșig uair an chloig chun tosaigh ar Eastern Time. Mar sin, tĂĄ tĂș chun fĂ©achaint ar WrestleMania 36 sa Fhrainc ag 10 in sa tĂ­r seo, tĂĄ sĂ© tĂĄbhachtach go mbeadh a fhios agat gurb Ă© WrestleMania 36 an ĂłcĂĄid ​​WWE PPV freisin. TrĂ­ WWE Network, is fĂ©idir leat fĂ©achaint ar an ĂłcĂĄid ​​ag ĂșsĂĄid roinnt teangacha lena n-ĂĄirĂ­tear Fraincis. Ach mĂĄs fearr leat an trĂĄchtaireacht i mBĂ©arla, tĂĄ tĂș in ann Ă© sin a dhĂ©anamh.

Ceanada

NĂ­ gĂĄ do Folks i gCeanada a gcuid ama ĂĄitiĂșil a athrĂș toisc nach bhfuil aon difrĂ­ocht ama idir an Eastern Time agus ON, Ceanada.

TĂĄ LĂ­onra WWE ar fĂĄil i gCeanada freisin. Mar sin, nĂ­l le dĂ©anamh agat ach an ĂłcĂĄid ​​PPV a cheannach trĂ­ do sholĂĄthraĂ­ iontaofa.

NĂ­ thairgeann gach solĂĄthrĂłir i gCeanada WWE Network ina bpacĂĄiste. Mar sin, ba mhaith leat teagmhĂĄil a dhĂ©anamh le do sholĂĄthraĂ­ ar dtĂșs sula dtĂ©ann tĂș ar aghaidh. Tar Ă©is duit an PPV a cheannach, beidh tĂș in ann fĂ©achaint ar WrestleMania 36 ar an bhfeiste is rogha leat.

Meicsiceo

TĂĄ sĂ© tĂĄbhachtach go mbeadh a fhios agat gur chĂłir go mbeadh folks i Meicsiceo rĂ©idh dhĂĄ uair an chloig roimh an am bunaidh. Mar eolas duit, tĂĄ Am an Oirthir dhĂĄ uair an chloig chun tosaigh ar Chathair Mheicsiceo. Mar sin, beidh sĂ© ar siĂșl ag 3 in an t-am ĂĄitiĂșil.

Is fĂ©idir leat fĂ©achaint air trĂ­ LĂ­onra WWE a chosnaĂ­onn $ 9.99 in aghaidh na mĂ­osa ort. Ach is Ă© an rud maith anseo nĂĄ go bhfuil an rogha sruthĂș beo saor in aisce d’ĂșsĂĄideoirĂ­ nua. NĂ­ gĂĄ duit Ă­oc as an gcĂ©ad mhĂ­ den sĂ­ntiĂșs, agus is fĂ©idir leat cinneadh a dhĂ©anamh an bhfuil tĂș ag iarraidh uasghrĂĄdĂș a dhĂ©anamh nĂł nach dĂ©anaĂ­.

An GhearmĂĄin

TĂĄ an GhearmĂĄin cĂșig uair an chloig chun tosaigh ar Am an Oirthir. Mar sin, mĂĄs mian leat fĂ©achaint ar WrestleMania 36 beo, tiĂșnĂłidh tĂș isteach i LĂ­onra WWE ag 10 in d’am ĂĄitiĂșil. LiostĂĄil le WWE Network nach gcosnaĂ­onn ach $ 9.99 in aghaidh na mĂ­osa duit.

SeiceĂĄil an bhfuil do cheantar san ĂĄireamh sa limistĂ©ar margaidh. MĂĄ tĂĄ geo-srian ort, smaoinigh ar sheirbhĂ­s VPN a ĂșsĂĄid chun an srian a dhĂ­bhlocĂĄil.

An India

TĂĄ an India naoi n-uaire an chloig agus trĂ­ocha nĂłimĂ©ad chun tosaigh ar Eastern Time. Mar sin, tĂĄ tĂș ag tosĂș ag fĂ©achaint ar WrestleMania 36 ag 2.30 am d’am ĂĄitiĂșil. Is fĂ©idir leat fĂ©achaint air trĂ­ LĂ­onra WWE.

Mar sin fĂ©in, is fĂ©idir leat fĂ©achaint air beo ar Sony Ten 1 agus Sony Ten 1 HD i mBĂ©arla. DĂłibh siĂșd ar fearr leo trĂĄchtaireacht HiondĂșis, tiĂșnĂĄil isteach i Sony Ten 3 agus Sony Ten 3 HD.

Am tosaigh WrestleMania 2020 (PrĂ­omhsheĂł)

  • 7 PM (EST, StĂĄit Aontaithe MheiriceĂĄ)
  • 4 PM (PST, StĂĄit Aontaithe MheiriceĂĄ)
  • 12 AM (BST, an RĂ­ocht Aontaithe)
  • 4:30 AM (IST, an India)
  • 8:30 AM (ACT, An AstrĂĄil)
  • 8 AM (JST, an tSeapĂĄin)
  • 2 AM (An Araib ShĂĄdach, MSK, an ChĂ©inia, MoscĂł)

Am tosaigh WrestleMania 2020 (Kickoff Show)

Tosóidh an seó kickoff ó 5 in ET, dhå uair an chloig roimh an bpríomhthaispeåntas. Maidir leis an seó Kickoff, is féidir leat féachaint air freisin trí chainéal YouTube WWE, seachas Líonra WWE.

  • 5 PM (EST, StĂĄit Aontaithe MheiriceĂĄ)
  • 3 PM (PST, StĂĄit Aontaithe MheiriceĂĄ)
  • 10 PM (BST, an RĂ­ocht Aontaithe)
  • 2:30 AM (IST, an India)
  • 6:30 AM (ACT, An AstrĂĄil)
  • 6 AM (JST, an tSeapĂĄin)
  • 12 AM (MSK, an Araib ShĂĄdach, MoscĂł, an ChĂ©inia)

CĂ©n t-am a chrĂ­ochnaĂ­onn WrestleMania 2020?

TosĂłidh an prĂ­omhthaispeĂĄntas Ăł 7 in ET. D’fhĂ©adfadh deireadh a bheith leis sin i gceann uair an chloig nĂł dhĂł, ach d’fhĂ©adfadh sĂ© tarlĂș nĂ­os mĂł nĂĄ sin. CĂ© a fhios? Ach tĂĄim cinnte nach gcuirfidh tĂș i gcoinne fĂ©achaint air seo Ăłn tĂșs go dtĂ­ an deireadh. Mar sin, ullmhaigh do chuid sneaiceanna agus suĂ­ochĂĄn deas Ăłs rud Ă© go mbeidh do dhĂĄ uair an chloig eile tar Ă©is 7 in uamhnach.

Cén cainéal ar a bhfuil WWE WrestleMania 36?

Is Ă© WWE Network an cainĂ©al oifigiĂșil chun WWE WrestleMania 36 a chraoladh. Idir an dĂĄ linn, is fĂ©idir leat tiĂșnadh go cainĂ©il eile mĂĄ tĂĄ tĂș i dtĂ­ortha eile.

Conas féachaint ar WWE WrestleMania 36 Live Online?

Tå siad imithe na laethanta nuair a chuir sealbhóirí na gceart craolta iallach ort an rochtain a fhåil ó do sholåthraí cåbla teilifíse nó satailíte. Anois is féidir leat do chåbla a dhíog agus féachaint ar WWE WrestleMania 36 beo ar líne tríd an bhfeiste is fearr leat.

Cuireann WWE Network triail saor in aisce 30 lĂĄ ar fĂĄil do na hĂșsĂĄideoirĂ­ nua. MĂĄ tĂĄ tĂș nua, nĂ­ gĂĄ duit gnĂ© amhĂĄin a chaitheamh chun do rogha sruthĂș beo a chur in ĂĄirithe.

Conas 2020 WrestleMania 36 Ticéad a fhåil?

TĂĄ Ă©ileamh mĂłr ar thicĂ©id WrestleMania 36. NĂ­ haon ionadh Ă© toisc go bhfuil go leor lucht leanĂșna ag WWE ar fud an domhain. Is cĂłir go bhfuil an chuid is mĂł acu ag iarraidh freastal ar an ionad chun fĂ©achaint ar na trodaithe is fearr leo ag gnĂ­omhĂș.

NĂłta: AthlonnaĂ­odh WWE WrestleMania 36 mar gheall ar an bpaindĂ©im coronavirus. Mar sin craoladh beo WWE WrestleMania 36 Ăł Ionad FeidhmĂ­ochta WWE in Orlando agus ĂĄiteanna neamhfhĂłgra eile, gach duine gan aon lucht fĂ©achana i lĂĄthair. Mar sin gheobhaidh bosca ticĂ©adaithe oifigiĂșil a gcuid airgid ar ais sna 30 lĂĄ atĂĄ amach romhainn.

Seo na bealaĂ­ a d’fhĂ©adfĂĄ smaoineamh ar thicĂ©id WrestleMania 36 a fhĂĄil:

  • DĂ­oltĂłir oifigiĂșil - na ticĂ©id a fhĂĄil go dĂ­reach Ăłn dĂ­oltĂłir oifigiĂșil. Ach is beag an seans atĂĄ ann toisc go bhfuil Ă©ileamh mĂłr ar na ticĂ©id
  • TairiscintĂ­ - MĂĄ tĂĄ an t-ĂĄdh ort, d’fhĂ©adfĂĄ an tairiscint a bhuachan
  • AthdhĂ­oltĂłir - is rogha iontach Ă© do cheannaitheoirĂ­ nĂłimĂ©ad deireanach. Ach tagann sĂ© le gabhĂĄil. Is dĂłigh go n-ardĂłidh na praghsanna toisc go bhfuil na hathdhĂ­oltĂłirĂ­ ag iarraidh brabĂșs a fhĂĄil uaidh.

CĂ© a bhuaigh WrestleMania 2019?

Bhuaigh Seth Rollins cluiche Royal Rumble na bhFear 2019. Agus ansin, thug sĂ© dĂșshlĂĄn Brock Lesnar don Chraobh UilĂ­och ag Wrestle Mania 35.

Focail Deiridh

TĂĄ WrestleMania 36 ag druidim go gasta. Chuir a lĂĄn lucht leanĂșna agus a lucht iontrĂĄla a rogha in ĂĄirithe an fhĂ©ile a leanĂșint. Anois is Ă© do sheal Ă©. ClibeĂĄil ar feadh do chomh-lucht leanĂșna agus cuir do rogha faire in ĂĄirithe. Ádh mĂłr!